Werken bij Gr8 Hotels

KOM BIJ ONS TEAM

Have a Gr8 Stay!

Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met de ambitie om de komende jaren te groeien naar 20 hotelvestigingen. Met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs zijn Gr8 Hotels optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Binnen onze Gr8 Hotels hebben we diverse functies voor je beschikbaar zoals medewerker huishouding, receptioniste, assistent manager en manager. Omdat onze Gr8 Hotels altijd open zijn is er altijd een dienst beschikbaar die past bij jouw wensen. Als j
ij het leuk vindt om met jouw enthousiasme de verwachting van iedere gast te overtreffen en te zorgen voor een ultieme gastbeleving, ben jij onze nieuwe Gr8 collega!

Onze vacatures zijn ook te zien bij Hotelprofessionals.nl ->
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgden Gr8 Hotel Sevenum, Gr8 Hotel Bodegraven en Gr8 Hotel Amsterdam Riverside. De komende tijd openen nog een aantal Gr8 Hotels hun deuren waaronder Maastricht en Breda.

Bij Gr8 Hotels maken we het je graag naar de zin. Maar niet alleen jou. Omdat wij geloven in de kracht van een wens, zijn we partner van Make-A-Wish Nederland. “Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.” Dát is de kracht van de Wish Journey! 

Onze vacatures zijn ook te bekijken via Hotelprofessionals.nl.